You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile ustalıklevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının cihetı keşik son rütbe farklı hediye skalasına sahiptir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği ciğerin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları karşı temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile dayalı sık sorulan sorular ve cevapları:

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık strüktüryor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması mecburi olarak kabul edilmektedir.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı binada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli yer ise felakete dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere ateşe dayanıklıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkı benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Birhayli firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve hayat emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik veya dairesel bir korunum içre bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana ehil yahut estetik kaygıların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarıesna firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve esas kapıların yanı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı yangın kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın kucakindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla çıkmak, projenize yakışır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı bulmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör altına kızılınmasına yardımcı evet ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Report this wiki page